İŞ GÜVENLİĞİNDE DAVRANIŞLARIMIZIN ROLÜ SEMİNERİ

İŞ GÜVENLİĞİNDE DAVRANIŞLARIMIZIN ROLÜ SEMİNERİ

Is sagligi ve güvenligi profesyonelleriyle bir arada olmayi hedefledigimiz aylik etkinliklerimizin ilkine “Is Güvenliginde Davranislarimizin Rolü” semineriyle basladik. 2 Kasim’da merkez ofisimizde gerçeklestirdigimiz seminerimizde; Alarko, Bosch Türkiye, BSH Ev Aletleri, Crown Cork, Enerjisa, Eroglu Holding, Havas, IBB, IDO ve JLL gibi kuruluslardan ISG profesyonelleri bir aradaydi.


Satis ve Pazarlama Direktörümüz Tuncay Dogrul’un açilis konusmasiyla 14.30’da baslayan seminerimizde, Yönetim Kurulu Baskanimiz Sertaç Güven kazalarin önlenmesinde yönetimin rolüne ve davranislarin önemine degindi. Sirketlerdeki is sagligi ve güvenligi süreçlerini iyilestirmeye yönelik seffaf öneriler sunan Güven, davranislara bagli olan is kazalarini azaltmak için ‘insan davranisi’ yönetiminin dogru planlanmasi ve davranis odakli yaklasimlara yönelik bir sistemin kurulmasi gerektigini belirtti.  Böylece pozitif ve verimli bir çalisma ortaminin olusumuna katki saglanacaginin da altini çizdi.

Seminerimiz, davranis bilimleri üzerine çalismalari bulunan ve konusmalar yapan Mehmet Auf’un Dramali Business Show’u ile devam etti. Yasantimizi kolaylastiran, ayni zamanda da ezber bozan “Hayatimiz Senaryo” ile katilimcilarimiza uygulanabilir ipuçlarini aktaran Auf, sunumunda farkindaligini arttirici tavsiyelere yer verdi.

Her ay farkli bir konuyu ele alacagimiz seminerlerimize, farkli konusmacilarla devam edecegiz. Duyurularimizdan haberdar olmak için iletisim bilgilerinizi events@dogaHSE.com adresine iletebilirsiniz.